Ясен Тодоров полита със своя самолет 1976 Piper Warrior, за да

...
Ясен Тодоров полита със своя самолет 1976 Piper Warrior, за да
Коментари Харесай

Българин спечели фотоконкурс на National Geographic за 2018 с въздушна снимка

Ясен Тодоров полита със своя самолет 1976 Piper Warrior, с цел да заснеме мястото за предпазване на колите на " Фолксваген ", ситуирано тъкмо до логистичното летище на Южна Калифорния. Снимката печели голямата премия във фотоконкурс за 2018 на National Geographic.

Логистичното летище на Южна Калифорния, познато като Victorville Airport, е известно като място за предпазване на " пенсионираните “ самолети, само че в последна сметка се употребява като място за скрап. През 2015 година се появи новината, че " Фолксваген " са излъгали за данните на нездравословните излъчвания на своите коли и по-големия сектор от земята в непосредствена непосредственост до летището стана гробището за транспортните им средства. Когато Ясен Тодоров чете за новината, е изумен от мащаба на историята и желае да види със личните си очи тази сцена. 

Тодоров е един от най-значимите български цигулари, професор по музика, фотограф, водач на аероплан. Живее от началото на деветдесетте години в Съединени американски щати.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР